Æggekager i muffinforme

Æggekager i muffin-størrelse med spinat og skinke

Vores æggekager i muffin-størrelse med spinat og skinke er både praktiske og velsmagende til morgenmad, frokost og madpakke. Med FiberHUSK® i dejen får de en fin struktur, mens kombinationen af spinat, skinke og ost giver en dejlig smagsbalance. En enkel ret, der passer perfekt ind i en travl hverdag.

Æggekager i muffin-størrelse med spinat og skinke  

Vores æggekager i muffin-størrelse med spinat og skinke er både praktiske og velsmagende til morgenmad, frokost og madpakke. Med FiberHUSK® i dejen får de en fin struktur, mens kombinationen af spinat, skinke og ost giver en dejlig smagsbalance. En enkel ret, der passer perfekt ind i en travl hverdag. 

Ingredienser

Ca. 6 stk

  • 6 æg 
  • 1 dl mælk 
  • 5 g FiberHUSK® 
  • ½ tsk. Bagepulver 
  • Salt & peber 
  • 75 g frisk spinat, hakket 
  • 50 g skinkestrimler 
  • 50 g revet ost 

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg, mælk, FiberHUSK®, Bagepulver med salt og peber. 
  1. Vend spinat, skinke og ost i blandingen. 
  1. Fordel i muffinsforme. 
  1. Bag ved 180 grader i ca. 20 min, indtil de er faste.