Ærtehapsere

Ærtehapsere

Vores ærtehapsere med FiberHUSK® har en dejlig konsistens, og den friske smag af ærter, feta og krydderier gør dem til en uundværlig favorit. En super enkel opskrift, som hurtigt kan tilberedes og nydes, enten som de er eller i en lækker sandwich!

Ærtehapsere

Vores ærtehapsere med FiberHUSK® har en dejlig konsistens, og den friske smag af ærter, feta og krydderier gør dem til en uundværlig favorit. En super enkel opskrift, som hurtigt kan tilberedes og nydes, enten som de er eller i en lækker sandwich! 

Ingredienser

Ca. 10-12 stk

  • 200 g frosne ærter, optøede 
  • 3 æg 
  • 2 spsk. hytteost 
  • 5 gram FiberHUSK® 
  • 2 spsk. havremel  
  • ½ tsk. bagepulver 
  • ½ tsk. salt 
  • ½ tsk. peber 
  • 1 tsk. sød paprika (valgfrit) 
  • 100 g feta 
  • ½ tsk. løgpulver (valgfrit) 
  • Smør eller olie til stegning 


Fremgangsmåde

  1. Blend ærterne: Kom ærterne i en blender eller minihakker, og blend dem groft. 
  1. Bland farsen: Rør de blendede ærter sammen med æg, hytteost, FiberHUSK®, havremel, bagepulver, smuldret feta og krydderier. Lad farsen hvile i 5 minutter, så FiberHUSK® kan trække væske til sig. 
  1. Form hapserne: Brug en ske til at forme små frikadellelignende hapsere. 
  1. Steg dem: Varm en pande op med lidt smør eller olie, og steg ærtehapsene i 2-3 minutter på hver side, indtil de er gyldne og faste.