Knækbrød

FiberHUSK® Knækbrød

Lækre glutenfri knækbrød, der passer til enhver lejlighed.

FiberHUSK® Knækbrød

Ingredienser

  • 35 g FiberHUSK®
  • 50 g chiafrø
  • 50 g mandelmel
  • 1 tsk. salt
  • 1 æg
  • ½ dl olivenolie
  • 1,5 dl vand
  • evt. græskarkerner til pynt

De enkle glutenfri knækbrød er lette at lave på kun 30 min. Nyd dem i madpakken, med ost og marmelade, eller som tilbehør til en lækker suppe, når det er koldt udenfor.

Opskrift på knækbrød – Sådan gør du:

  • Stil ovnen på 180 grader varmluft og beklæd en bageplade med bagepapir. Hav et ekstra stykke bagepapir klar.
  • Bland alle ingredienser i en skål og vend hurtigt rundt.
  • Beklæd en bageplade med papir og fordel massen på bagepapiret. Læg et stykke bagepapir ovenpå og pres massen ud i et helt tyndt, jævnt lag.
  • Pynt evt. med græskarkerner.
  • Tag det øverste bagepapir af og bag massen i ovnen i cirka 22-25 minutter.
  • Knæk knækbrødet i mundrette bidder, så snart det kommer ud af ovnen.
Knækbrød 16-9

Tips til bagning med FiberHUSK®:

Når du bager knækbrød med FiberHUSK ®, må du ikke lade dejen stå. Fordel den på bagepladen med det samme, ellers svulmer FiberHUSK ® for meget op og bliver klæg. Du kan pynte dit knækbrød med kerner, inden du bager det i ovnen.

Lækre knækbrød, der passer til enhver lejlighed. Nyd dem i madpakken, med ost og marmelade, eller som tilbehør til en lækker suppe, når det er koldt udenfor.