bananpandekager

Glutenfrie bananpandekager med frugt og daddelsirup på toppen

Disse glutenfri bananpandekager er en lækker måde at starte en weekendmorgen på. De er fyldt med gode fibre og sødet naturligt med modne bananer. Toppet med frisk frugt og daddelsirup, bliver de nok hurtigt en favorit hos både børn og voksne. Har du rester tilovers, kan de også bruges i madpakken.

10-12 styk 

Ingredienser  

2 modne bananer 

5 gram FiberHUSK® 

2,5 dl glutenfri havregryn 

¼ tsk. vaniljepulver 

2 dl mælk (efter eget valg) 

2 æg 

Til servering: 

Daddelsirup 

Bær eller anden frugt 

Fremgangsmåde 

Kom alle ingredienserne i en blender og kør, indtil du har en ensartet masse. 

Varm en pande op med lidt olie, og bag pandekagerne i små klatter. Vend dem undervejs, indtil de er gyldne og gennembagte. 

Servér pandekagerne straks med bær og daddelsirup. 

Alternativt kan du gemme nogle og bruge dem som snacks, når den lille sult melder sig eller til madpakken dagen efter. Du kan opvarme dem i mikrobølgeovnen.