Glutenfri løgtærte

Glutenfri løgtærte

Denne lækre glutenfri løgtærte er perfekt til både frokost og aftensmad. Med en sprød bund lavet af majs- og rismel, fyldt med bløde løg, cremet hytteost og aromatisk gedeost, er denne tærte både velsmagende og mættende. Den tørrede rosmarin giver samtidig en dejlig smag og duft i hele køkkenet, når du tilbereder.

1 tærte 

Ingredienser 

Bund 

100 gram majsmel 

200 gram rismel 

10 gram FiberHUSK® 

½ tsk salt 

125 gram koldt smør 

2 æg 

½ sammenpisket æg 

Fyld 

250 gram løg 

3,5 æg (du kan bruge resten af ægget fra dejen) 

150 gram hytteost 

80 gram gedeost 

1 dl mælk 

1 tsk tørret rosmarin 

Fremgangsmåde 

Forbered bund 

Sæt ovnen på 200 grader varmluft. 

Kom majsmel, rismel, FiberHUSK® og salt i en foodprocessor, og kør et par gange, indtil ingredienserne er blandet. 

Tilsæt koldt smør og kør, indtil blandingen ligner fint mel. 

Tag dejen ud af foodprocessoren og kom den i en skål. Tilsæt 2 æg og saml dejen med fingrene. 

Pak dejen ind i film og læg den på køl i 30 minutter. 

Beklæd en tærteform med bagepapir, pres dejen ud i formen og stik små huller i den med en gaffel.