Glutenfri Blåbærmuffins

Glutenfrie blåbærmuffins med vanilje og chokolade

Vores glutenfrie blåbærmuffins med vanilje og chokolade er en lækker og nem måde at forkæle dig selv på. Med FiberHUSK® får de en dejlig, let konsistens, og kombinationen af blåbær og chokolade gør dem til en perfekt snack eller morgenmadsvalg. Klar på under 30 minutter – og de smager fantastisk!

Glutenfrie blåbærmuffins med vanilje og chokolade

Ca. 10-12 stk

Vores glutenfrie blåbærmuffins med vanilje og chokolade er en lækker og nem måde at forkæle dig selv på. Med FiberHUSK® får de en dejlig, let konsistens, og kombinationen af blåbær og chokolade gør dem til en perfekt snack eller morgenmadsvalg. Klar på under 30 minutter – og de smager fantastisk! 

Ingredienser

2 æg 

1 dl mælk 

1 dl græsk yoghurt 

15 g FiberHUSK® 

1 tsk vaniljepulver 

150 g havremel 

100 g mandelmel 

1,5 tsk bagepulver 

½ tsk natron 

1 dl. frosne blåbær (kom dem i direkte fra frost) 

50 g mørk hakket chokolade 


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.  
  1. Pisk æggene, og tilsæt græsk yoghurt og mælk.  
  1. Bland de tørre ingredienser sammen, og rør dem i dejen. 
  1. Vend forsigtigt blåbær og chokoladeknapper i. 
  1. Fordel dejen i muffinsformene, og bag dem i ca. 18-20 min, eller til de er gyldne og gennembagte.