Glutenfri bananpandekager
Glutenfri, Morgenmad, Opskrifter, Snacks
Glutenfrie cookie dough-kugler med Fiberhusk
En overraskende lækker snack, som smager så meget mere af kage, end man måske lige regner med. Server dem sammen med en dejlig kop te, og nyd dem, når du trænger til lidt sødt, der samtidig mætter.
Ingredienser:
Opskrift på glutenfrie cookie dough-kugler – Sådan gør du:
Dræn kikærterne, og skyld dem under den kolde hane. Kom dem sammen med honning, peanutbutter, FiberHUSK®, vaniljepulver og salt op i en foodprocessor, og kør, til du har en helt ensartet masse.
Tag dejen ud af foodprocessoren, og rør op med den hakkede chokolade. Form til kugler i mundrette størrelser, og opbevar på køl, til de skal spises.
Opbevares herefter på køl. Holdbarhed cirka 5 dage.
Glutenfri, Morgenmad, Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Glutenfri, Opskrifter, Snacks
Frokost, Glutenfri, Opskrifter, Snacks
Morgenmad, Opskrifter, Snacks
Morgenmad, Opskrifter, Snacks
Glutenfri, Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Glutenfri, Opskrifter, Snacks
Frokost, Opskrifter, Snacks
Snacks
Glutenfri, Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Glutenfri, Opskrifter, Snacks
Glutenfri, Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Glutenfri, Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Morgenmad, Opskrifter, Snacks
Morgenmad, Opskrifter, Snacks
Morgenmad, Opskrifter, Snacks
Glutenfri, Morgenmad, Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Morgenmad, Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks