Glutenfrie fladbrød med squash og gedeost-topping – Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader
Kom alle ingredienserne til fladbrødet op i en blender og kør til du har en ensartet masse.
Kom massen ud på et stykke bagepapir, gør en bagespatel våd og fordel massen jævnt ud, så den fylder hele pladen. Drys med nigellafrø og bag i ovnen i 18-20 minutter eller til brødet er gyldent.
Skær blomkålen i mundrette buketter, kom det i et ovnfast fad, vend olivenolie og salt i, og bag i ovnen i cirka 10 minutter eller til de er gyldne.
Skær imens squashen i tynde skiver på langs.
Varm en pande med lidt olie, mas hvidløgsfeddet og kom op i olien så den tager smag. Steg herefter squashskiverne på panden til de er smukt gyldne.
Tag fladbrødet ud af ovnen, top med squashskiver, blomkål, ost og persille/ærteskud. Server straks.