Bananbrød med FiberHUSK®
Opskrifter, Snacks
Lav de lækreste søde kammerjunkere helt uden gluten og med fibre. Perfekt til koldskålen eller knust med flødeskum og bær som en skøn sommertrifli.
Ingredienser
Smelt smørret i en lille gryde, og lad det køle af.
Pisk æg og sukker sammen ved høj hastighed. Tilsæt det smeltede smør.
Riv citronskallen, hak den fint, og kom ned i dejen. Pres nu saften af den ene halvdel af citron ned i dejen også.
Bland alle de tørrede ingredienser godt sammen i en skål, og kom det derefter op i de våde ingredienser.
Lad dejen ælte ved mellem hastighed i cirka 5 minutter. Dejen skal føles tør.
Lad den hvile i køleskabet, gerne i et par timer.
Sæt ovnen på 175 grader.
Tag dejen ud, og tril den til kugler af cirka 1,5 cm i diameter. Bag dem i ovnen i ti minutter. Tag dem ud af ovnen, og skær dem over. Bag dem igen i 10 minutter, eller til de er gyldne.
Tag dem ud, og lad dem køle af på en bagerist.
Opskrifter, Snacks
Opskrifter, Snacks
Aftensmad, Frokost, Opskrifter