Blomkålsdeller

Glutenfrie sandwiches med blomkålsdeller

Vores glutenfrie sandwiches med blomkålsdeller er en kreativ og lækker måde at gøre frokosten spændende på. De sprøde blomkålsdeller, kombineret med smøreost og agurk, giver dig et velsmagende måltid, der er let at tilberede. Perfekt til madpakken eller som en hurtig frokost. 

Glutenfrie sandwiches med blomkålsdeller

Ca. 14 små deller

Vores glutenfrie sandwiches med blomkålsdeller er en kreativ og lækker måde at gøre frokosten spændende på. De sprøde blomkålsdeller, kombineret med smøreost og agurk, giver dig et velsmagende måltid, der er let at tilberede. Perfekt til madpakken eller som en hurtig frokost. 

Ingredienser

  • 300 g blomkål  
  • 3 æg 
  • 2 spsk. havremel  
  • 10 g FiberHUSK® 
  • 1 tsk. salt 
  • ½ tsk. peber 
  • ½ tsk. sød paprika  
  • 50 g revet mozzarella 
  • Smør eller olie til stegning 
  • Sandwichbrød efter eget valg 
  • Smøreost 
  • ½ agurk  
  • Purløg 


Fremgangsmåde

Blomkålsdellerne
  1. Riv et blomkålshoved fint på et rivejern. 
  1. Bland blomkål med æg, mel, FiberHUSK®, mozzarella og krydderier.  
  1. Form små deller med hænderne, og lad dem hvile i 5 minutter på et stykke bagepapir.  
  1. Steg dem gyldne på en pande i lidt olie. 
Sandwichen
  1. Smør sandwichbrødet med smøreost, kom lange strimler af agurk og de afkølede blomkålsdeller i og et drys purløg på.  
  1. Pak i madpakken og nyd til din frokost.