gulerodsvafler

Gulerodsvafler med creme fraiche og friske æbler

Disse gulerodsvafler med creme fraiche og friske æbler er en skøn og anderledes måde at nyde vafler på. Med fibre fra gulerødderne og FiberHUSK® og en dejlig frisk smag fra citronskallen. Toppet med creme fraiche, sprøde æblebåde og friske bær er de perfekte til både morgenmad, eftermiddagskaffen eller en lækker dessert.

Ca. 8 stk. 

Ingredienser  

Vafler: 

200 gram gulerod 

3 æg 

200 gram hvedemel 

10 gram FiberHUSK® 

5 dl mælk 

Skal fra en økologisk citron 

1 tsk. vaniljepulver 

½ tsk. salt 

Smør eller kokosolie til bagning 

Topping: 

Creme fraiche 

Æblebåde 

Bær 

Fremgangsmåde 

Skræl gulerødderne, og kom dem op i en blender. Kør blenderen, indtil de er groftrevne. 

Tilsæt de øvrige ingredienser i blenderen og kør, indtil du har en ensartet masse. Skrab eventuelt dejen ned undervejs og blend igen for en jævn konsistens. 

Tænd vaffeljernet, og steg vaflerne i smør eller kokosolie. 

Servér vaflerne lune med creme fraiche, æblebåde og friske bær eller din foretrukne topping.