Koldhævede grovboller 1

Koldhævede grovboller/brusebadsboller med ost og skinke 

Squashbrød med vanilje og rosiner er en lækker måde at bringe lidt variation til dit brødvalg. Med FiberHUSK® i dejen får du en fin konsistens, og de søde rosiner og vanilje giver en dejlig twist. Perfekt til morgenmad, som snack eller til madpakken.

Koldhævede grovboller/brusebadsboller med ost og skinke 

Squashbrød med vanilje og rosiner er en lækker måde at bringe lidt variation til dit brødvalg. Med FiberHUSK® i dejen får du en fin konsistens, og de søde rosiner og vanilje giver en dejlig twist. Perfekt til morgenmad, som snack eller til madpakken.

Ingredienser

Ca. 10 stk

  • 10 g gær 
  • 3 dl koldt vand 
  • 1 tsk salt 
  • 1 tsk honning 
  • 10 g FiberHUSK® 
  • 100 g grahamsmel 
  • 300 g hvedemel 
  • 1 spsk. sød paprika 
  • 50 g revet ost 
  • 50 g skinkestrimler 
  • Hørfrø 


Fremgangsmåde

  1. Rør gæren ud i vandet. 
  1. Tilsæt salt, honning, revet ost og skinkestrimler. 
  1. Bland FiberHUSK®, hvedemel og grahamsmel sammen med sød paprika i en skål, og bland nu i dejen. Kom halvdelen i først og så lidt ad gangen, indtil dejen stadig er klistret uden at være våd.  
  1. Dæk skålen til, og lad den hæve natten over i køleskabet. 
  1. Sæt klatter af dejen på en bageplade med en ske. 
  1. Drys med hørfrø, bag ved 225 grader i ca. 15-18 minutter, og tag med i madpakken!