Kyllingehånddeller

Kyllingedeller med kylling og grønt

Smagfulde og nemme at lave – vores kyllingedeller er den perfekte måde at få grøntsager og FiberHUSK® ind i din hverdag. Med et lille pift af krydderier og saftige grøntsager er de ideelle til både aftensmad og madpakken. Let at tilberede og endnu lettere at nyde!

Kyllingedeller med kylling og grønt

Smagfulde og nemme at lave – vores kyllingedeller er den perfekte måde at få grøntsager og FiberHUSK® ind i din hverdag. Med et lille pift af krydderier og saftige grøntsager er de ideelle til både aftensmad og madpakken. Let at tilberede og endnu lettere at nyde!

Ingredienser

Ca 12 stk

  • 400 g hakket kyllingekød 
  • 400 g gulerødder og squash, revet 
  • 1 rødløg, hakket 
  • 1 fed hvidløg, presset 
  • 1 æg 
  • 10 gram FiberHUSK® 
  • 1 æg 
  • 1 tsk. salt 
  • ½ tsk. peber 
  • 1 tsk. sød paprika  
  • 1 spsk. tomatpuré 
  • 1 tsk. dijonsennep  
  • Smør eller olie til stegning 

Fremgangsmåde

  1. Forbered grøntsagerne: Riv gulerødder og squash fint. Klem evt. væden ud af squashen. 
  1. Bland farsen: Rør hakket kyllingekød sammen med grøntsagerne, FiberHUSK®, æg, rødløg, hvidløg, salt, peber, tomatpuré, paprika og dijonsennep. Rør farsen godt sammen, så den bliver fast og ensartet. 
  1. Form og steg: Form til mellemstore frikadeller med en ske, og steg dem i smør eller olie på en middelvarm pande i ca. 6 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. 
  1. Perfekt til aftensmaden og til madpakken næste dag.  

Tip
  • Du kan variere grøntsagerne efter smag, fx bruge spinat, peberfrugt eller søde kartofler. 
  • Hvis du ønsker en mere krydret smag, kan du tilsætte lidt karry eller chili.