Mandelcookiebarer

8-10 styk

Mandelcookiebarer

Uimodståelige mandelcookiebarer med havremel, hakkede mandler, mørk chokolade og FiberHUSK®. En skøn snack helt uden gluten. 

Mandelcookiebarer  

8-10 styk

Uimodståelige mandelcookiebarer med havremel, hakkede mandler, mørk chokolade og FiberHUSK®. En skøn snack helt uden gluten.  

Ingredienser: 

150 gram havremel 

10 gram FiberHUSK® 

1 tsk salt 

1 tsk bagepulver 

50 gram grofthakkede mandler 

1 stort æg 

80 ml. mælk efter eget valg 

1 tsk vaniljepasta 

80 gram mandelsmør eller peanutbutter 

1 spsk. flydende honning 

50 gram æblemos 

100 gram mørk chokolade 

Smør til formen 

Sæt ovnen på 200 grader varmluft, og smør en form (cirka 20*20 cm) med smør. Stil til side. 

Kom alle de tørre ingredienser op i en skål, og stil til side.  

Pisk æg og mælk med vaniljepasta, og tilsæt nu de øvrige våde ingredienser. Vend de våde og de tørre ingredienser godt sammen, og kom blandingen op i formen. Bag nu i 20 minutter, eller til dejen er fast. Tag ud af ovnen og stil til afkøling. 

Smelt imens forsigtigt chokoladen over et vandbad, og kom chokolade på, som du ønsker, for eksempel som striber, som du drypper med en ske, eller smurt ud som et jævnt lag. Lad kagen køle helt af, inden du skærer den ud i barer.  
Opbevares på køl.