Pølsehorn med kerner

Pølsehorn med kerner

Vores pølsehorn med kerner er den perfekte måde at skabe lidt hygge på i køkkenet. Det bløde brød, der er bagt med FiberHUSK®, og de sprøde kerner gør dem til en hyggelig snack og en lækker tilføjelse til madpakken. Bag dem sammen med familien, og nyd duften, mens de bliver gyldne i ovnen – perfekt til både store og små!

Pølsehorn med kerner

Vores pølsehorn med kerner er den perfekte måde at skabe lidt hygge på i køkkenet. Det bløde brød, der er bagt med FiberHUSK®, og de sprøde kerner gør dem til en hyggelig snack og en lækker tilføjelse til madpakken. Bag dem sammen med familien, og nyd duften, mens de bliver gyldne i ovnen – perfekt til både store og små! 

Ingredienser

Ca. 12 stk

  • 25 g gær 
  • 2,5 dl lunken mælk 
  • 1 spsk. honning 
  • 1 tsk. salt 
  • 1 spsk. olie 
  • 10 g FiberHUSK® 
  • 300 g hvedemel 
  • 2 spsk. solsikkekerner 
  • 2 spsk. Hørfrø 
  • 6 pølser, halveret 
  • 1 sammenpisket æg til pensling 
  • Sesamfrø til pynt 


Fremgangsmåde

  1. Rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt honning, salt og olie. 
  1. Tilsæt FiberHUSK®, hvedemel, frø & kerner sammen i blandingen, og ælt dejen godt igennem. 
  1. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time. 
  1. Sæt ovnen på 200 grader.  
  1. Del dejen i to, rul hver ud til en cirkel, og skær i trekanter. 
  1. Læg en halv pølse på den brede ende af hver trekant, rul sammen og læg på en bageplade. 
  1. Lad dem hæve i 20 minutter, pensl med æg, drys med sesamfrø og bag ved 200 grader i ca. 15 min.