FiberHUSK® produkter
Tilføj fibre til din bagning og madlavning
FiberHUSK® kan bruges til lækker fiberrig og glutenfri mad og fiberrigt og glutenfrit bagværk. FiberHUSK® består af pulveriserede Psyllium-frøskaller fra den indiske plante Plantago Ovata, og indeholder 85% vandopløselige fibre
FiberHUSK® kan tilsættes langt de fleste opskrifter, fra brød og bagværk, til smoothies og frikadeller. FiberHUSK® er smagsneutralt og suger væske til sig. Det gør din dej smidig og brødet luftigt, og giver en god sammenhængende konsistens til klassiske retter som frikadeller, pizza og lignende. Tilsæt altid FiberHUSK® sammen med de tørre ingredienser og tilsæt evt. ekstra væske. Kostfibre er en naturlig del af en varieret kost.
Tips og tricks
Hvordan bruger jeg FiberHUSK®?
Bliv klogere på hvordan du bedst udnytter FiberHUSK i din madlavning og bagning - også hvis det skal være glutenfrit!