Spinathapsere

Spinathapsere 

Haps haps! Små lette spinathapsere, som er lige til at sætte tænderne i, når du skal have en dejlig snack inden middagen eller som lækkert tilbehør til madpakken.

Spinathapsere 

Haps haps! Små lette spinathapsere, som er lige til at sætte tænderne i, når du skal have en dejlig snack inden middagen eller som lækkert tilbehør til madpakken.  

Ingredienser: 

  • 300 gram frossen spinat optøet og drænet 
  • 2 små løg 
  • 1 fed hvidløg 
  • 15 gram FiberHUSK®  
  • 1 bundt persille 
  • 50 gram parmesanost  
  • 3 æg 
  • 1 tsk hvidløgspulver 
  • 10 gram pankorasp  

Opskrift på spinathapsere  – Sådan gør du:

Sæt ovnen på 200 grader varmluft, og beklæd en bageplade med bagepapir.  

Kom alle ingredienserne op i en minihakker, og kør, til du har en ensartet masse.  

Bland sammen med de øvrige ingredienser samt et gavmildt drys salt, og form massen til små kugler a cirka 2,5 cm i diameter.  

Tril kuglerne i pankorasp, og læg dem på bagepapiret. Bag i ovnen i 8 minutter, eller til de er gyldne.